Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες συντήρησης την ερχόμενη εβδομάδα στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Πλαγιαρίου–Επανομής

Εργασίες συντήρησης την ερχόμενη εβδομάδα στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Πλαγιαρίου–Επανομής

Συνεχίζονται από την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Πλαγιαρίου–Επανομής από την αρμόδια υπηρεσία της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες οι οποίες πραγματοποιούνται στην περιοχή από την έξοδο του Πλαγιαρίου μέχρι την παραλία Επανομής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί εργασίες ασφαλτόστρωσης:

  • Από τη Δευτέρα 09-09-2024 έως και την Τρίτη 10-09-2024 στο οδικό τμήμα από την έξοδο του οικισμού Επανομής (πλησίον 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής) έως την παραλία Επανομής
  • Από την Τετάρτη 11-09-2024 έως και την Παρασκευή 13-09-2024 από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου έως το 1ο χλμ. μετά τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Ν. Μηχανιώνα ενώ
  • Από τη Δευτέρα 16-09-2024 έως και την Τρίτη 17-09-2024 θα εκτελεστούν εργασίες διαγράμμισης στο οδικό τμήμα από την έξοδο του οικισμού Επανομής (πλησίον 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής) έως την παραλία Επανομής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα