Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα κι αύριο.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και εργασίες καθαρισμού φρεατίων επί της διαχωριστικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην αριστερή λωρίδα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, από το ύψος της Χ.Θ. περίπου 20 +500 έως τη Χ.Θ. περίπου 18+000. Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από την Πέμπτη 14/01/2021 έως και την Παρασκευή 15/01/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα