Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό την ερχόμενη εβδομάδα

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό την ερχόμενη εβδομάδα

- Advertisement -

Σε εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα προβεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από την Δευτέρα 17 μέχρι και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

  • Δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. μέχρι την περιοχή του “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” Νέας Ευκαρπίας, στην κατεύθυνση προς ανατολικά και από τις 6:00 μέχρι τις 10:00 καθώς και από τις 14:00 μέχρι την δύση του ηλίου στην κατεύθυνση προς δυτικά, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.
  • Εντός της περιοχής των κόμβων Νεαπόλεως, Αγίου Παύλου, Τριανδρίας-Τούμπας, Κωνσταντινοπολίτικων, Πυλαίας, Α/Κ Κ12 (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών), χωρίς ιδιαίτερη κατάληψη οδοστρώματος, από τις 6:00 μέχρι τις 10:00 κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 17 μέχρι και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.
  • Δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από την Χ.Θ. 17+650 (μετά το τούνελ) μέχρι την Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και από τις 14:00 μέχρι την δύση του ηλίου στην κατεύθυνση προς δυτικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 18 μέχρι και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα