Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕργασίες ασφαλτόστρωσης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας τις επόμενες ημέρες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας τις επόμενες ημέρες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας στο ύψος του Αγίου Αθανασίου θα εξελίσσονται στο από αύριο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διαρκέσουν μέχρι την προσεχή Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ του Αγίου Αθανασίου και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό έχει υπάρξει συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικότερα την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα υπάρξει ασφαλτόστρωση στην αριστερή λωρίδα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, μετά τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγίου Αθανασίου και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο παράπλευρο δίκτυο για Άγιο Αθανάσιο τμηματικά σε απόσταση περίπου 200 με 250μ.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου οι εργασίες θα συνεχιστούν στον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου, στην αριστερή λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής για Άγιο Αθανάσιο, στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα και την αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της κίνησης προς Άγιο Αθανάσιο από το συγκεκριμένο κόμβο, αλλά και από Άγιο Αθανάσιο προς Χαλκηδόνα.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου και στην δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής για Άγιο Αθανάσιο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και μέσα στον κλάδο της σύνδεσης της Ε.Ο.2 με το παράπλευρο οδικό δίκτυο, με αποκλεισμό της κίνησης από και προς τον Άγιο Αθανάσιο από το συγκεκριμένο κόμβο. Και τέλος την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα παραπάνω τμήματα, σε περίπτωση που λόγω καιρού δεν μπορέσουν να εκτελεστούν οι εργασίες κατά τις προηγούμενες μέρες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα