Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Εργαζόμενοι του Δ.Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να πλύνουν τα χέρια τους εν...

«Εργαζόμενοι του Δ.Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να πλύνουν τα χέρια τους εν μέσω πανδημίας»

Προβλήματα αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το μέλος της ΔΑΣ, Φώτη Μαραντζίδη.

 

«Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι του εργοταξίου καθαριότητας της οδού Ειρήνης πέρα από τα παραπάνω, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμη πρόβλημα. Ξεχείλισε ο βόθρος του εργοταξίου (ναι, εν έτει 2022 στον δήμο Θεσ/νίκης έχουμε ακόμη βόθρους) και δεν μπορούν να πάνε στην τουαλέτα, ούτε να πλύνουν τα χέρια τους! Κατά τα άλλα έχουμε πανδημία και η διοίκηση “ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους του δήμου και όλον τον κόσμο’’», καταγγέλλει.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Κατά τα άλλα η διοίκηση του δήμου Θεσ/νίκης λέει ότι ενδιαφέρεται για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που δείχνουν ότι η διοίκηση του δήμου αντιμετωπίζει ως κόστος που πρέπει να μειώσει τις δαπάνες για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων. Από τα Μέσα Ατομικής Προστασίας που δεν δίνονται για χρόνια, από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας που δεν τηρούνται, από την απαράδεκτη κατάσταση των εργοταξίων κ.α.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι του εργοταξίου καθαριότητας της οδού Ειρήνης πέρα από τα παραπάνω, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμη πρόβλημα. Ξεχείλισε ο βόθρος του εργοταξίου (ναι, εν έτει 2022 στον δήμο Θεσ/νίκης έχουμε ακόμη βόθρους) και δεν μπορούν να πάνε στην τουαλέτα, ούτε να πλύνουν τα χέρια τους! Κατά τα άλλα έχουμε πανδημία και η διοίκηση “ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους του δήμου και όλον τον κόσμο”!

Πόσο κοστίζει το άδειασμα ενός βόθρου; Τόσες μέρες δεν μπορούν να βρουν ένα κονδύλι; να αποφασίσουν μία έκτακτη δαπάνη; Κονδύλια και έκτακτες δαπάνες έχουν μόνο για γιορτές, παράτες και για να εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα;».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα