Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Άλλη μία παραίτηση διοικητικού στελέχους, όλες οι αρμοδιότητες στον πρόεδρο

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Άλλη μία παραίτηση διοικητικού στελέχους, όλες οι αρμοδιότητες στον πρόεδρο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ με την οποία ασκεί κριτική στη διοίκηση του Οργανισμού για την παραίτηση ακόμη ενός διοικητικού στελέχους με αποτέλεσμα όλες οι αρμοδιότητες πλέον να έχουν περάσει, όπως σημειώνει, στον πρόεδρο του Οργανισμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Άλλη μια παραίτηση – αποχώρηση – υψηλόβαθμου Διοικητικού στελέχους από την Διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Άλλη μια αρμοδιότητα, όλες πλέον, έχουν περάσει στο μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού.

Τα προβλήματα βέβαια παραμένουν και διογκώνονται.

Καμία ουσιαστική βελτίωση στην συγκοινωνία, αδυναμία επισκευής των δημόσιων λεωφορείων καθώς είναι εμφανής η μείωση των κυκλοφορούντων αρθρωτών λεωφορείων (με επακόλουθο την μείωση θέσεων) καμία λύση με την έλλειψη παραθύρων στα ενοικιαζόμενα λεωφορεία ενώ τεράστια προβλήματα δημιουργούνται καθημερινά και στα λεωφορεία των δύο θυρών.

Αντιστοίχως στο σύνολο των εργαζομένων έχει ξεχειλίσει η οργή και αγανάκτηση για τον εμπαιγμό και την κωλυσιεργία υπογραφής νέας Σ.Σ.Ε., του εξουθενωτικού προγράμματος εργασίας με την μείωση των ημερών ανάπαυσης, των δυσμενών προς τους εργαζόμενους μονομερών ενεργειών από την πλευρά της Διοίκησης, αλλά και την καθυστέρηση λήψης μέτρων όπως τοποθέτηση ασφαλούς καμπίνας οδηγών για την προστασία των εργαζομένων, που τόσο ακριβά πληρώσαμε στο διάστημα της πανδημίας.

Η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο συνεχίζουν να κωφεύουν στην κραυγή αγωνίας των 2.000 εργαζομένων και των οικογενειών τους για την κατάσταση που επικρατεί.”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα