Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕπιστολή προς τους επαγγελματίες της αγοράς του Ωραιοκάστρου για τους χώρους στάθμευσης...

Επιστολή προς τους επαγγελματίες της αγοράς του Ωραιοκάστρου για τους χώρους στάθμευσης λόγω των εργασιών του «Open Mall»

Επιστολή προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Ωραιοκάστρου και επηρεάζονται από τις εργασίες κατασκευής του «Open Mall», που είναι σε εξέλιξη, απέστειλε ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Τοπικής Ανάπτυξης και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Κανταρτζής, σχετικά με τη στάθμευση των οχημάτων τους στην περιοχή.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Φίλε επαγγελματία,

Ενώ είναι σε εξέλιξη το σημαντικό έργο της κατασκευής του OPEN MALL που θα μεταμορφώσει και θα αναβαθμίσει την αγορά του Ωραιοκάστρου, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και προς όφελος των καταστημάτων μας τις επιπτώσεις που δημιουργούνται λόγω των εργασιών.

Οι θέσεις στάθμευσης ΙΧ οχημάτων που υπάρχουν κατά μήκος της Λ. Δημοκρατίας είναι ολιγόωρης παραμονής και αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμαστε επαγγελματίες και προσωπικό των καταστημάτων να σταθμεύουμε τα οχήματά μας εντός του πάρκινγκ στο Κονταξοπούλειο και στις υπόλοιπες παράπλευρες οδούς.

Ως Διοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου μεριμνούμε για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις εργασίες για την υλοποίηση του έργου και φροντίζουμε ώστε οι πολίτες να μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους πλησίον της αγοράς.

Με τον τρόπο αυτό, όσο διαρκούν οι εργασίες κατασκευής του OPEN MALL θα διευκολύνουμε το καταναλωτικό κοινό να επισκέπτεται την αγορά του Ωραιοκάστρου και να επιλέγει για τα ψώνια του τα καταστήματά μας.

Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, το έργο μόνιμο και σημαντικό για την αναβάθμιση της αγοράς. Ας βοηθήσουμε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα