Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε την άνοιξη του 2020, σε επιχείρηση που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση δραστών. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ως προς την υπόθεση, οι προαναφερόμενοι άντρες, μαζί με συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν παράνομα σε χώρους της εν λόγω επιχείρησης και με απειλή πολεμικού τυφεκίου, σιδερολοστού και βαριοπούλας, αλλά και χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν υπάλληλο και έναν εκ των ιδιοκτητών και αφαίρεσαν βαλίτσα που περιείχε ανιχνευτή μετάλλων, δύο ρολόγια και κοσμήματα. Είχαν διαφύγει  με όχημα όπου τους ανέμενε συνεργός τους φέρων αυτόματο όπλο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα