Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕξαφάνιση Lamanif: Οι γονείς του ράπερ που αγνοείται ζητούν διακριτικότητα

Εξαφάνιση Lamanif: Οι γονείς του ράπερ που αγνοείται ζητούν διακριτικότητα

 

H οικογένεια του 24χρονου ράπερ που αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα, κάνει έκκληση προς όλα τα μέσα μαζική ενημέρωσης αλλά και προς τους χρήστες του διαδικτύου απευθύνει μέσω των δικηγόρων της,  προκειμένου να τηρηθεί η διακριτικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις.

Αναλυτικά το πληρεξούσιο των δικηγόρων της οικογενείας αναφέρει:

«Ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την εξαφάνιση του εικοσιτετράχρονου Λάμπρου Μανιφάβα, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοείται, η οικογένεια απευθύνεται προς όλα τα ενημερωτικά μέσα και προς όλους τους χρήστες κοινωνικών δικτύων, επιθυμώντας να τηρηθεί όλη η απαιτούμενη από τις περιστάσεις και τον νόμο διακριτικότητα.

Ζητούν να σταματήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που θίγουν βάναυσα την προσωπικότητα του αγνοουμένου.

Καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες Αρχές, αιτούμαστε τη συμβολή όλων για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, επιφυλασσόμενοι παράλληλα για κάθε νόμιμο δικαίωμα για την απόδοση ευθυνών κατά παντός υπευθύνου.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσους συμβάλλουν καθ’ οιονδίποτε τρόπο στον εντοπισμό του, μη επιθυμώντας να προβούν οι ίδιοι σε οποιαδήποτε περαιτέρω έκθεση.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι Δαμιανός Νικόλαος, Μυργιούνη Ελευθερία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα