Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕνώπιον του δικαστηρίου 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride -...

Ενώπιον του δικαστηρίου 34χρονος που καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride – Αντιπροσωπεία συμπαράστασης από Νίκη και κ. Δημήτρη Νατσιό

- Advertisement -

Να εκφράσει την συμπαράσταση της στον 34χρονο που δικάζεται στο Αυτόφωρο επειδή καλούσε, μέσω συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό, σε διαδήλωση κατά του Europride 2024, θέλησε να εκφράσει η Νίκη δια του προέδρου της, κ. Δημήτρη Νατσιού.

Συγκεκριμένα ο κ. Νατσιος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Β’ Θεσσαλλονίκης, κ. Νίκο Παπαδόπουλο και υποστηρικτές του κόμματος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη και κράτηση», σημειώνοντας ότι ο 34χρονος «έπραξε το καθήκον» αντιδρώντας «στη διαφθορά, στην επίθεση που γίνεται στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Ζούμε την απόλυτη παράνοια για την οποία υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση. Η παράνοια δεν θα περάσει, η ΝΙΚΗ με σθένος θα αντιδράσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια επειδή αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Στην συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και καθώς η δίκη αναβλήθηκε, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που ορίστηκε νέα δικάσιμος.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα