Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕνημερωθείτε για το δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά

Ενημερωθείτε για το δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά

- Advertisement -

Άνοιξε για το κοινό από τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, το δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη, της ΔΚ Σταυρούπολης.

Χάρη στις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου, το κολυμβητήριο τέθηκε σε λειτουργία νωρίτερα απ’ ότι συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Το δημοτικό κολυμβητήριο θα παραμείνει ανοιχτό έως το τέλος του καλοκαιριού. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 21:30. Το Σάββατο θα λειτουργεί από τις 9:30 έως τις 15:00, ενώ την Κυριακή θα παραμένει κλειστό.

Για την απόκτηση του δικαιώματος εισόδου είναι απαραίτητη η εγγραφή μέλους ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/

Τα άτομα με αναπηρία και όσοι είναι 65 ετών και άνω, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και δια ζώσης, στο δημοτικό κολυμβητήριο, από τις 3 Ιουνίου και μετά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εγγραφεί στο μητρώο μελών του δημοτικού κολυμβητηρίου θα πρέπει να προσκομίσει πρόσφατες (να έχουν εκδοθεί το τελευταίο έτος) ιατρικές βεβαιώσεις, για παθολογικές και δερματολογικές εξετάσεις, που να έχουν γνωματεύσεις αρμόδιων ιατρών δημοσίου φορέα ή ιδιωτών ιατρών.

Παιδιά που έχουν γεννηθεί έως το 2009, θα πρέπει για τη συμμετοχή τους στην ελεύθερη κολύμβηση (ώρες κοινού) να συνοδεύονται.

Κάθε αθλούμενος είναι υποχρεωμένος να φέρει μαζί του σκουφάκι κολύμβησης, παντόφλες και μαγιό κολύμβησης (δεν επιτρέπονται οι βερμούδες). Απαγορεύεται η χρήση αντηλιακών.

Η πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Παύλου Μελά είναι ολυμπιακών προδιαγραφών, με οκτώ διαδρόμους κολύμβησης και σταθερό βάθος 2,20 μέτρα. Το κολυμβητήριο έχει τις κατάλληλες υποδομές για την ασφαλή πρόσβαση των ΑμεΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το προσωπικό του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310643635 και 2310607457.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

 

Τα βήματα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές

Προκειμένου να εγγραφείτε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό)

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον σας.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα