Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: “Καλύτερος ενοικιαστής είναι αυτός που πληρώνει”

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: “Καλύτερος ενοικιαστής είναι αυτός που πληρώνει”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συστήνει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων να μην ζητούν περαιτέρω αυξήσεις επαγγελματικών μισθώσεων μετά την ανακοίνωση Αδ. Γεωργιάδη για πλαφόν 3%.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Από την πρώτη κι όλας στιγμή, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισήμανε την ανάγκη να μην υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των ενοικίων, ζητώντας μάλιστα με επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς, το “πάγωμα” των τιμών των ενοικίων κατά την διάρκεια της περιόδου που διανύουμε.

Με τον πληθωρισμό στο 8%, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, ίσως από τους πρώτους κλάδους που πλήττονται είναι το εμπόριο.

Παρά τις πιέσεις μας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνουμε πως ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης, ο αρμόδιος Υπουργός, ανακοίνωσε σήμερα από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων πως στα επαγγελματικά ακίνητα δεν μπορεί να γίνει αύξηση των τιμών του ενοικίου πέραν του 3%.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συστήνει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων να μην ζητούν περαιτέρω αυξήσεις και καλεί μάλιστα, ει δυνατόν, να μην προχωρήσουν καθόλου σε αυξήσεις, δείχνοντας εμπράκτως την κατανόηση και την αλληλεγγύη τους προς τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες.

Όπως έχουμε πει “Ο καλύτερος ενοικιαστής είναι αυτός που πληρώνει”…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα