Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργάνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργάνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα “Ασφαλής και υπεύθυνη πλοήγηση στο διαδίκτυο” διοργάνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με το Ελληνικό κέντρο ασφαλούς διαδικτύου το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου στο δημοτικό κινηματοθέατρο “Αλέξης Μινωτής”.Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία είχε ως στόχο την εκπαίδευση των παιδιών στην χρήση του διαδικτύου και τα θέματα ασφάλειας που απορρέουν από τη χρήση του κυρίως από μικρές ηλικιακά ομάδες, στους τρόπους πρόληψης και αποφυγής διαδικτυακού εκφοβισμού αλλά και τους κινδύνους που απορρέουν από τη λάθος χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την παραπληροφόρηση και την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

Ομιλητές ήταν οι κύριοι Παρασκευή Φραγκοπούλου, συντονίστρια Ελληνικού κέντρου ασφαλούς διαδικτύου ΙΤΕ και Κατερίνα Ψαρουδάκη, δημοσιογράφος, υπεύθυνη επικοινωνίας Ελληνικού κέντρου ασφαλούς διαδικτύου ΙΤΕ. Σε αυτή συμμετείχαν μαθητές από τα 1ο, 2ο, 3ο και 4ο γυμνάσιο Αμπελοκήπων καθώς και από το καλλιτεχνικό γυμνάσιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης δήμων Ελλάδος, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο αντιδήμαρχος παιδείας, κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα