Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕΔΟΘ κατά Ζέρβα: Να ανακαλέσει τις εκδικητικές μετακινήσεις

ΕΔΟΘ κατά Ζέρβα: Να ανακαλέσει τις εκδικητικές μετακινήσεις

 

Mε ανακοίνωση της η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης εξαπολύει πυρά κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνου Ζέρβα, με αφορμή τις καταγγελίες που λαμβάνει η Ένωση από εργαζόμενους του δήμου ‘’για εκδικητικές μετακινήσεις’’.

 

«Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η ανακοίνωση-καταγγελία του ΣΕΔΘ καθώς και της ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με την εκδικητική μετακίνηση του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΔΘ, του μεγάλου αντιπροσωπευτικού Συλλόγου στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, γεγονός που αν μη τι άλλο, δηλώνει ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, τελεί σε σύγχυση, στερείται διοικητικής ικανότητας και ουσιαστικά έχει χάσει τον έλεγχο της διαχείρισης του προσωπικού» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

 

«Προφανώς και δεν έχει αντιληφθεί ο Δήμαρχος, ότι η πρωτόγνωρη αυτή περίοδος που διανύει η ανθρωπότητα απαιτεί αλληλεγγύη και σεβασμό μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων, προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών στο Δήμο Θεσσαλονίκης προς το συμφέρον των δημοτών» αναφέρεται στη συνέχεια.

 

«Ο Δήμαρχος, ως ανώτερος πολιτικός προϊστάμενος , οφείλει να έχει ο ίδιος το γενικό πρόσταγμα και να απομονώσει όλους αυτούς που δημιουργούν προβλήματα, αν πραγματικά επιθυμεί την αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους. Οφείλει να σεβαστεί ουσιαστικά τους εργαζόμενους, που σε καθημερινή βάση δίνουν το δυναμικό παρόν, αψηφώντας τους κινδύνους που επιφυλάσσει η πανδημία, για το καλό της πόλης και των δημοτών. Φυσικά, όλα αυτά δεν μας προκαλούν καμία απολύτως έκπληξη, αν σκεφτούμε ότι ο νέος Δήμαρχος, αυτοδιοικητικά, είναι πνευματικό παιδί του απερχόμενου Δημάρχου, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος διδάξας στους εκφοβισμούς αντιπροσώπων των εργαζομένων.

 

Καλούμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να προβεί άμεσα στην ανάκληση των άδικων και εκδικητικών μετακινήσεων, να περιθωριοποιήσει όλους αυτούς που τον νουθετούν ανεύθυνα και τον προτρέπουν σε ενέργειες μικροπρέπειας, δημιουργώντας προβλήματα στον ίδιο και στη λειτουργία των υπηρεσιών. Καιρός είναι ο Δήμαρχος, με τη συνεργασία άξιων υπηρεσιακών παραγόντων, να φροντίσει γα την ουσιαστική διοίκηση της πόλης να ασκεί τα καθήκοντα που του επιβάλει η θέση αυτή και να αφήσει την ξεπερασμένη μικροπολιτική κεντρικής εξουσίας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΔΟΘ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα