Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕΒΕΘ: «Θετική εξέλιξη για τη Θεσσαλονίκη η ολοκλήρωση του έργου του Μετρό»

ΕΒΕΘ: «Θετική εξέλιξη για τη Θεσσαλονίκη η ολοκλήρωση του έργου του Μετρό»

Με ανακοίνωσή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τονίζει ότι η ολοκλήρωση του έργου του Μετρό αποτελεί θετική εξέλιξη για τη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρει ότι συνιστά δικαίωση για το ΕΒΕΘ η μετονομασία του, σε Ελληνικό Μετρό.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Μία εξέλιξη που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης συνιστά η ολοκλήρωση του έργου του Μετρό και η χθεσινή δοκιμαστική λειτουργία παρόντος του Πρωθυπουργού.
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος στην πολύχρονη διαδικασία υλοποίησης του έργου και παράλληλα επισημαίνει πως είναι απαραίτητο να περατωθεί και το έργο της επέκτασης της Καλαμαριάς, αλλά και να δρομολογηθούν οι επεκτάσεις του Μετρό προς τα δυτικά.
Η λειτουργία του Μετρό θα αποτελέσει ένα γεγονός μείζονος σημασίας στην ιστορία της Θεσσαλονίκης με ευρύτερες αναπτυξιακές και κοινωνικές θετικές προεκτάσεις.

Την ίδια στιγμή η υιοθέτηση από την κυβέρνηση της μετονομασίας του Μετρό από Αττικό Μετρό σε Ελληνικό Μετρό ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα των πολιτών της Θεσσαλονίκης και αποτελεί δικαίωση για το ΕΒΕΘ, ο Πρόεδρος του οποίου, κ. Ιωάννης Μασούτης, είχε καταθέσει προ διετίας σχετική πρόταση, σε όλες τις συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα