Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔ. Ωραιοκάστρου: Δεσμεύσεις για ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ

Δ. Ωραιοκάστρου: Δεσμεύσεις για ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ

Δεσμεύσεις για την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας, έλαβε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρο, Παντελής Τσακίρης μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και με πρωτοβουλία του γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, στην οποία μετείχε ο κ. Τσακίρης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, εξέθεσε αναλυτικά στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στον δήμο και επεσήμανε πως πρέπει να γίνουν ενέργειες για την άμεση επίλυση τους, ώστε οι πολίτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς. 

Εκ μέρους των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ υπήρξε δέσμευση για την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε να επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο κλιμάκιο της αστυνομίας, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις δημοτικού κτιρίου ενόψει της προοπτικής εγκατάστασης εκεί μάχιμης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, αίτημα που ο δήματχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατέθεσε και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 

“Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ ώστε να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στον δήμο Ωραιοκάστρου. Στόχο έχουμε να νιώθουν οι δημότες μας ασφαλείς και εργαζόμαστε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση” σημείωσε ο Παντελής Τσακίρης. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα