Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Υποβολή ενστάσεων για τη νέα πολεοδομική μελέτη στο...

Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Υποβολή ενστάσεων για τη νέα πολεοδομική μελέτη στο Φίλυρο

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη καλεί τους ιδιοκτήτες των ακινήτων όλων των πολεοδομικών ενοτήτων του Φιλύρου να προσέλθουν το επόμενο διάστημα στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Φιλύρου προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόταση ρυμοτομίας στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης που έχει τίτλο «Αποτύπωση, Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής περιοχών Δ.Δ. Φιλύρου».

Η πρόσκληση γίνεται προκειμένου οι πολίτες να λάβουν γνώση της μελέτης και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις εντός 15 ημερών και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου του 2023 και κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Η ένσταση πρέπει να είναι πλήρως τεκμηριωμένη και να συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις των ιδιοκτητών.

-Η ενημέρωση θα γίνεται με φυσική παρουσία από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα του Φιλύρου.

Οι τυχόν ενστάσεις μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t.lada@pilea-hortiatis.gr. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την υπογεγραμμένη δήλωση του ενιστάμενου περί της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

-Τα σχέδια της πρότασης καθώς και υπόδειγμα ένστασης θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, από τη Δευτέρα  6 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου του 2023.

Για πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα