Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔ. Παύλου Μελά: Ανεξάρτητοποιήθηκε η Πεζιρκιανίδου- Αιχμές κατά του δημάρχου

Δ. Παύλου Μελά: Ανεξάρτητοποιήθηκε η Πεζιρκιανίδου- Αιχμές κατά του δημάρχου

- Advertisement -

Ανεξάρτητοποιήθηκε η Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά, Μαρία Χατζηθεοδώρου – Πεζιρκιανίδου

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της αναφέρει ότι το όραμα που την οδήγησε στην παράταξη του Δημήτρη Δεμουρτζίδη παραμένει ανεκπλήρωτο.

 

Αναλυτικά η  δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Μαρίας Πεζιρκιανίδου:

“Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019 από αγάπη για τον τόπο μου αποφάσισα να συμμετάσχω με διάθεση μόνο προσφοράς για τον Δήμο μου και έξω από ανταποδοτικά οφέλη. Έτσι συστρατεύτηκα στην παράταξη «ευ πόλις» μαζί με άλλους δυναμικούς συμπολίτες μου και εκλέχθηκα στην κοινότητα Πολίχνης. Είχα όραμα για τοπική ανάπτυξη και νέες εντάξεις, αναβάθμιση των τοπικών συμβουλίων και συνεργασία μεταξύ μας οι τρεις ενότητες και κατ’ επέκταση με τον Δήμο.

Δυστυχώς ο ρόλος των κοινοτικών συμβουλίων είναι διακοσμητικός και χωρίς προτάσεις που να λαμβάνονται υπόψιν με στόχο την προωθητικότητα νέων ιδεών για τον τόπο μας. Υποδεχτήκαμε του 2022 και το ίδιο όραμα παραμένει ανεκπλήρωτο και τα συγκεκριμένα πολιτικά προτάγματα δεν με εκφράζουν καθώς φρονώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μου είναι απογοητευμένη και δεν γοητεύεται μόνο με τις εξαγγελίες.

Επειδή η συνείδησή μου μου υπαγορεύει να ακολουθώ, να σέβομαι και να τιμώ την ψήφο τα αιτήματα και την βούληση των συνδημοτών μου κρίνω σκόπιμο να αποσύρω την στήριξη μου στην παρούσα δημοτική αρχή.

Δηλώνω επομένως την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Ευ Πόλις». Παραμένω ασυμβίβαστη και συνεχίζω τον αγώνα. Τον αγώνα για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Δεν δέχομαι εκπτώσεις στο πολιτικό μου όραμα και θα συστρατευθώ με τις δυνάμεις που είναι ικανές να επιτύχουν αυτή την αλλαγή, την αλλαγή όπως εγώ την οραματίστηκα και θεωρώ ότι ο Δήμος μας αξίζει.

Με τιμή,
Χατζηθεοδώρου – Πεζιρκιανίδου Μαρία
Τοπική Σύμβουλος”

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα