Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΔ. Κορδελιού - Ευόσμου: Παρατείνονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Παρατείνονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κορδελιού-Ευόσμου δίνεται παράταση στις εγγραφές υποψηφίων εκπαιδευομένων Α’ κύκλου σχολικού έτους 2022-23 έως τις 17/10/2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την συμπλήρωση των κενών θέσεων.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της σχολικής χρονιάς 2022-23 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κορδελιού-Ευόσμου, στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι του Α’ κύκλου, του Β’ κύκλου καθώς και οι απόφοιτοι του ΣΔΕ.

Σχολείο Δεύτερης ΕυκαιρίαςΟ Διευθυντής, η Υποδιευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ αφού καλωσόρισαν τους εκπαιδευόμενους, αναφέρθηκαν στους εκπαιδευτικούς στόχους, στις καλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν, ενώ οι απόφοιτοι και οι εκπαιδευόμενοι του Β’ κύκλου από την πλευρά τους μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια, τονίζοντας το όμορφο κλίμα και τη δημιουργική διάθεση που βίωσαν όλη την περσινή χρονιά ευχόμενοι να συνεχιστεί και φέτος.
Σχολείο Δεύτερης ΕυκαιρίαςΟ Διευθυντής του ΣΔΕ κ. Τσίκαλας Κωνσταντίνος, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε «Οι εκπαιδευόμενοι να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα τους στον αγώνα που από κοινού θα δώσουμε. Οι στόχοι σας θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα στο Σχολείο μας και την συμπαράσταση μας και την υποστήριξή μας θεωρήστε την δεδομένη. Από σας θέλουμε την καλή διάθεση, το ομαδικό πνεύμα και την καλή συνεργασία. Καλή σχολική χρονιά 2022-23 με υγεία και δημιουργικότητα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα