Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔ. Κορδελιού – Ευόσμου: Έκκληση προς τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια...

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Έκκληση προς τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους τις ημέρες των αργιών

- Advertisement -

Έκκληση προς τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους τις ημέρες των αργιών απευθύνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

«Το φετινό καλοκαίρι από την αρχή φάνηκε ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, αφού οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και η ζέστη μαζί με την υγρασία εντονότατες.

Παρ’ όλα αυτά, οι εργαζόμενοι του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου υπερβάλλουν εαυτόν και καταφέρνουν να επιτελέσουν στο ακέραιο το καθήκον τους. Είτε εργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων, είτε στη βελτίωση και συντήρηση του πρασίνου, είτε στην κατασκευή έργων υποδομής αλλά και οπουδήποτε καλούνται να προσφέρουν, κάνουν ό,τι μπορούν, ξεπερνώντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το ανθρωπίνως δυνατό, για να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας τις συνθήκες διαβίωσης που δικαιούνται.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους εργαζόμενους του δήμου μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να εκτελούν τα καθήκοντά τους, παρά τη σωματική κόπωση που προκαλεί η ζέστη. Η διοίκηση του δήμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι τους και θα τους στηρίζει, προσφέροντας όποιο μέσο και βοήθεια χρειάζονται», αναφέρει ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Παράλληλα, θέλω να απευθύνω έκκληση προς τους συμπολίτες μας, τις ημέρες των αργιών να μην κατεβάζουν στους κάδους τα οικιακά απορρίμματά τους. Τις ημέρες αυτές εκ των πραγμάτων το εργαζόμενο προσωπικό του δήμου είναι λιγότερο και είμαι σίγουρος ότι κανένας πολίτης δε θέλει να βλέπει σκουπίδια στους δρόμους από ξεχειλισμένους κάδους», καταλήγει ο δήμαρχος.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα