Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔύο συλλήψεις μετά από από αστυνομική επιχείρηση σε  Δενδροπόταμο, Μενεμένη και Κορδελιό

Δύο συλλήψεις μετά από από αστυνομική επιχείρηση σε  Δενδροπόταμο, Μενεμένη και Κορδελιό

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας σε  Δενδροπόταμο, Μενεμένη και Κορδελιό πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης πραγματοποίησαν ελέγχους σε 27 άτομα και 18 οχήματα.

Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για την εμπλοκή του σε εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, τοκογλυφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας, καθώς και απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.

Αντίστοιχα συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την εμπλοκή του σε εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, τοκογλυφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα