Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη«Δωρεά λιμουζίνας για να μετακινείται ο...Ζέρβας» - Τί υποστηρίζει ο Τσαβλής

«Δωρεά λιμουζίνας για να μετακινείται ο…Ζέρβας» – Τί υποστηρίζει ο Τσαβλής

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν χθες τα όσα ανέφερε κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Δρόσος Τσαβλής.

Ειδικότερα, ο κ.Τσαβλής έκανε λόγο για δωρεά  πολυτελούς αυτοκινήτου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, από επιχειρηματία που έχει οικονομικές συναλλαγές με τον δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Όπως υποστηρίζει ο κ.Τσαβλής «είδα ότι στην οικονομική επιτροπή ήρθε η δωρεά μιας λιμουζίνας PASSAT δύο χιλιάδων κυβικών, αξίας 38.000 ευρώ από κάποιον καλό φίλο ταυ δήμου Θεσσαλονίκης, τον κύριο Καούση, που νομίζω ότι παίρνει με απευθείας ανάθεση πολλών χιλιάδων ευρώ τη συντήρηση των απορριμματοφόρων. Και μάλλον γι’ αυτό ήρθε και η εισήγηση από την αντιδημαρχία καθαριότητας. Η λιμουζίνα, λένε, προορίζεται για τον δήμαρχο. Έχετε ανάγκη τη λιμουζίνα αυτούς τους δύσκολους καιρούς κύριε δήμαρχε;».

Απευθυνόμενος στον κ.Ζέρβα τόνισε το εξής «κύριε δήμαρχε, πείτε στον κύριο αυτό που παίρνει με απευθείας αναθέσεις τις δουλειές, αν θέλει, να κάνει ένα δώρο στον δήμο Θεσσαλονίκης, αυτό να είναι ένα ή δύο μικρά λεωφορεία για να πηγαίνουν τα παιδάκια των κατοίκων της Β’ κοινότητας σε άλλους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας αφού εσείς αποφασίσατε να κλείσετε τον 5ο παιδικό σταθμό της Ξηροκρήνης».

Επί του θέματος απάντησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ότι οι διαγωνισμοί 2,5 και τριών εκατομμυρίων δεν γίνονται ποτέ με απευθείας αναθέσεις, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. «Είναι και άλλες τρεις εταιρείες σε διάφορες κατηγορίες. Είναι οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια», είπε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα