Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔΥΠΑ: Στην Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο η ημέρα καριέρας ψηφιακής οικονομίας

ΔΥΠΑ: Στην Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο η ημέρα καριέρας ψηφιακής οικονομίας

Στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 η ημέρα καριέρας ψηφιακής οικονομίας της ΔΥΠΑ το προσεχές Σάββατο 27 Απριλίου.

Πρόκειται για μια δράση της ΔΥΠΑ, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς έκθεσης–συνεδρίου ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 2024, παρουσία σαράντα επιχειρήσεων που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό για 500 θέσεις εργασίας, κυρίως σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-psifiaki-oikonomia-2024.

Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της μονάδας εξυπηρέτησης μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ. Αναλυτικότερα οι θέσεις εργασίας ανά επιχείρηση βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/psifiaki-oikonomia-thessaloniki-27-aprilioy-2024-eidikotites

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα