Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔυναμικό παρών στην 88η ΔΕΘ αναμένεται να δώσει το βιοτεχνικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρών στην 88η ΔΕΘ αναμένεται να δώσει το βιοτεχνικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρών στην 88η ΔΕΘ με θεματική ενότητα με αναφορά στο κτήριο, το έπιπλο και την διακόσμηση ετοιμάζεται να δώσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει το διάστημα από τις 7 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα το ΒΕΘ έπειτα από την πετυχημένη περσινή συμμετοχή του με την θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση, και τα αξεσουάρ «Thessfashion», που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, φέτος έρχεται με τους άκρως δυναμικούς κλάδους, που αφορούν στο κτήριο, το έπιπλο και την διακόσμηση, στο περίπτερο 16. Στόχος του ΒΕΘ είναι η προβολή και ενίσχυση της εξωστρέφειας των εν λόγω κλάδων δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν για λιανικές πωλήσεις στο χώρο της ΔΕΘ τηρώντας τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις τόσο από την νομοθεσία, όσο και από τον εσωτερικό κανονισμό της Έκθεσης.

Για τις επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους, το ΒΕΘ θα παρέχει δωρεάν τον εκθεσιακό χώρο, έτσι ώστε οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις – μέλη του να επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος κατασκευής και διαμόρφωσης του χώρου που θα τους παραχωρηθεί και ανέρχεται σε 28 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% ανά τ.μ. Επισημαίνεται ότι για την εξασφάλιση του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, τα δε αναλογούντα, ανά επιχείρηση, τ.μ. θα οριστικοποιηθούν μετά την εκδήλωση του συνολικού ενδιαφέροντος. Ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες με το τμήμα Θεμάτων Μεταποίησης & Υπηρεσιών, Στατιστικής-Ερευνών & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 241383, 2310 271708 και στα e-mail: sme-industry@veth.gov.gr & public@veth.gov.gr.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα