Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Αλβανός - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Αλβανός – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κατά την απολογία του νωρίτερα, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης όμως αρνήθηκε ότι είχε εμπλοκή. Παρόλα αυτά όπως υποστήριξε ήταν ο οδηγός του ενός ΙΧ και περιέγραψε ποιοι ήταν οι επιβαίνοντας τόσο του αμαξιού που οδηγούσε όσο και των υπόλοιπων οχημάτων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Ήμουν παρών, ήμουν οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα αλλά δεν είχα καμία ενεργό συμμετοχή στον θάνατο του ενός και στον τραυματισμό των άλλων δύο. Δεν είχαμε σκοπό να σκοτώσουμε κανέναν αλλά θέλαμε να εκφοβίσουμε τους οπαδούς του Άρη.. Μετάνιωσα για αυτό που έγινε» υποστήριξε ο ίδιος.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει έμαθε για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη από τα δελτία ειδήσεων.  «Κατονόμασα τους υπόλοιπους. Δεν προσπάθησα να διαφύγω. Οι αστυνομικοί με βρήκαν στο σπίτι μου» ανέφερε ο 23χρονος.

Ο 23χρονος διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος αναγνώρισε και τους 10, για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Με τις κάρτες στο ντέρμπι