Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔιαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην Επιθεώρηση Εργασίας (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην Επιθεώρηση Εργασίας (ΦΩΤΟ)

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ σήμερα το πρωί, Επιθεώρηση Εργασίας στην Καλαμαριά.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται και ζητούν να τηρηθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Παράλληλα, ζητούν μέτρα για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών  και επαρκή ξεκούραση των οδηγών.

”Η δυναμική συσπείρωση όλων των εργαζομένων αποτελεί την αιχμή του δόρατος στις μάχες που έχουν μπροστά τους ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές τους.
Η μάχη δίνεται σήμερα στην επιθεώρηση εργασίας ανατολικού τομέα.Δυναμικά οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αντιστέκονται στην αντιεργατική λαίλαπα”, αναφέρουν οι εργαζόμενο σε δηλώσεις τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ.Θ. ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩ/ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ."

Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο που λέει "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ.Θ."

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα