Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔιαβατά: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή ναρκωτικών - Είχε καταδικαστεί για ληστεία και...

Διαβατά: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή ναρκωτικών – Είχε καταδικαστεί για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Στην σύλληψη ενός 33χρονου στον οικισμό Υψώματα Διαβατών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία, προχώρησαν οι αστυνομικοί της  Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά από στοχευμένη επιχειρησιακή δράση τις πρωινές ώρες της 9ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ο 33χρονος συνελήφθη καθώς σε έρευνα στον χώρο που εντοπίστηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 9 ετών και 4 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία.

Συνολικά ελέγχθηκαν 33 άτομα και 24 οχήματα, πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές και βεβαιώθηκαν 15 διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα