Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔημοσκόπηση-«Κόλαφος»: Μεγάλο ποσοστό δεν θέλει να επανεκλέγει ο Ζέρβας – Θεωρούν ότι...

Δημοσκόπηση-«Κόλαφος»: Μεγάλο ποσοστό δεν θέλει να επανεκλέγει ο Ζέρβας – Θεωρούν ότι ο Μπουτάρης ήταν καλύτερος

Απογοητευμένοι από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα είναι οι δημότες της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, το 60% των πολιτών δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από τον Κ. Ζέρβα έναντι ποσοστού μόλις 33% που δηλώνει ικανοποιημένο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης θεωρούν πως ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ήταν καλύτερος ως δήμαρχος από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση “θεωρείτε πως ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι καλύτερα, στα ίδια επίπεδα ή χειρότερος από τον προκάτοχό του Γιάννη Μπουτάρη”, το 35% τον βρίσκει χειρότερο έναντι του προκατόχου και το 24% καλύτερο ενώ το 38% τους θεωρεί στο ίδιο επίπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα τονίζουν πως θέλουν νέο πρόσωπο να εκλεγεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να μην επανεκλέγει ο Κ. Ζέρβας. Υπέρ νέου προσώπου τάσσεται το 59%.

Όσον αφορά το έργο της διοίκησης Ζέρβα οι πολίτες έχουν αρνητική άποψη. Μπορεί να ζούμε στο 2022 αλλά προβλήματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, η έλλειψη πρασίνου, τα έργα ανάπτυξης, τα πεζοδρόμια – δρόμοι, και το κυκλοφοριακό είναι προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους. Από ότι φαίνεται τα story και οι αναρτήσεις στα social media με online προώθηση αυτονόητων έργων όπως το καθάρισμα φρεατίων δεν πείθουν τους Θεσσαλονίκεις, οι οποίοι περπατούν και βλέπουν καθημερινά την πόλη γεμάτη σκουπίδια, σπασμένα πεζοδρόμια, λακκούβες στους δρόμους, διπλοπαρκαρισμένα οχήματα λόγω έλλειψης χώρων στάθμευσης.

Δείτε τα αποτελέσματα:

 

 

Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε από την εταιρεία Alco για το Myportal.gr από τις 12 ως τις 19 Απριλίου σε 700 άτομα που ψηφίζουν στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα