Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔενδροπόταμος: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Δενδροπόταμος: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Την σύλληψη τεσσάρων ατόμων που προχωρούσαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε συνοικία της Δυτικής Θεσσαλονίκης προέβησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης το μεσημέρι της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου στο Δενδροπόταμο συνέλαβαν τέσσερα άτομα ηλικίας 58, 46, 43 και 59 ετών. Ειδικότερα όπως προέκυψε εντός του σπιτιού όπου διαμένουν ο 58χρονος με τον 46χρονο, οι άλλοι δύο συλληφθέντες προμηθεύτηκαν από αυτούς ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας στο εσωτερικό του σπιτιού παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (25,85) γραμμαρίων, ένα μικρόδεμα ηρωίνης συνολικού βάρους (26,7) γραμμαρίων, ένα μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (0,97) γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, το συνολικό χρηματικό ποσό των (9.745) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και ένα σημειωματάρια με ιδιόχειρες σημειώσεις αγοροπωλησιών ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μικρόδεμα ηρωίνης συνολικού βάρους (0,47) γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά δισκία στερούμενος σχετικής ιατρικής συνταγής, ενώ στη κατοχή του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο περιέχων ακατέργαστη κάνναβη. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα