Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔαρδαμανέλης : πού ήταν η υδροφόρα μας και το 4×4? τι πρόβλεψη...

Δαρδαμανέλης : πού ήταν η υδροφόρα μας και το 4×4? τι πρόβλεψη υπάρχει από την πολιτική προστασία μας για το Κόδρα?

Kόντρα έχει ξεσπάσει στο Δήμο Καλαμαριάς ανάμεσα στη σημερινή διοίκηση και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, για την Πολιτική Προστασία, με αφορμή τη συνδρομή από το δήμο στη φωτιά στον Τρίλοφο.

Σε ανάρτηση του χθες ο Γιάννης Δαρδαμανέλης ανέφερε πως :

Φωτιά στην γειτονική μας Θέρμη! Σιγά σιγά τίθεται σε πλήρη έλεγχο! Φωτιά στα Βασιλικά, φωτιά στη Νεοχωρούδα, δύσκολη μέρα…
Ο Δήμος Καλαμαριάς πάντοτε ήταν ο πρώτος σύμμαχος της πυροσβεστικής μας σε όλα τα περιστατικά πυρκαγιάς της Ανατολικής Θεσσαλονίκης(Πανόραμα, Σέιχ Σού, κ.α.) με τη μεγάλη μας υδροφόρα και το 4×4 που πήραμε πριν 4χρόνια! Επίσης τα τελευταία 3χρόνια βγάζαμε πρόγραμμα επιφυλακής για τον μοναδικό μας πνεύμονα, το πάρκο Κόδρα, με αποτέλεσμα να έχουμε προλάβει περιστατικό στα πρώτα μάλιστα λεπτά με τους κ. Γιώτη και Λεπτοκαρίδη.
Αληθεύει ότι τις προάλλες σε αντίστοιχο συμβάν στον Λαγκαδά έγινε αίτημα από την πυροσβεστική για συνδρομή μας με την υδροφόρα και απαντήσαμε αρνητικά?
Αναρωτιέμαι πού ήταν η υδροφόρα μας και το 4×4? τι πρόβλεψη υπάρχει από την πολιτική προστασία μας για το Κόδρα? Γιατί δεν βλέπουμε καμία μέριμνα επιφυλακής στο Κόδρα, έστω αυτές τις ημέρες με καύσωνα?

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα