Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔίκη Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 19χρονου...

Δίκη Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 19χρονου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 19χρονου.

H δίκη ξεκινάει σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την δολοφονία του νεαρού στην περιοχή Χαριλάου, με τα κίνητρα της επίθεσης να είναι οπαδικά.

Οι δώδεκα νεαροί που εμπλέκονται στην υπόθεση, θα οδηγηθούν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Άλκη καθώς και τον τραυματισμό δύο φίλων του. Προς το παρόν στο δικαστήριο έχουν φτάσει οι 11 ενώ αναμένεται ένας ακόμη από τις φυλακές των Διαβατών.

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Παρασκευάς Σπυράτος σε δηλώσεις του είπε πως το αποδεικτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι ιδιαίτερο και μοναδικό.

 

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκονται και οι γονείς του Άλκη, όπως επίσης και ο δικηγόρος της οικογένειας Καμπανού  Αλέξης Κούγιας. «Τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη», είπε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 19χρονος Άλκη.

”Έχω συμμετάσχει σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών. Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά 12 ανθρώπους που ενώ η ιατροδικαστική έκθεση της κ. Κοβάτση αναδεικνύει συμπεριφορές περισσότερων ώστε να χάσει τη ζωή του το αείμνηστο αυτό παιδί, συγκεκριμένα μια πολτοποίηση στο κεφάλι, χτυπήματα από σίδερα, ένα κατακρεουργημένο σώμα από μάχαιρα καραμπίτ, δρεπάνια και ούτε ένας από αυτούς να μην δέχεται ότι έχει κάνει ούτε ένα χτύπημα. Ούτε ένας να μην λέει -λες και είναι συνεννοημένοι- ότι το έκανε κάποιος άλλος”, ειπε ο κ. Κούγιας.

 

https://www.facebook.com/Seleo.gr/videos

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα