Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Ξεκινά την Δευτέρα το 13ο Πολιτιστικό & Αθλητικό summer Camp

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Ξεκινά την Δευτέρα το 13ο Πολιτιστικό & Αθλητικό summer Camp

- Advertisement -

Τις θύρες του για την υποδοχή των παιδιών ανοίγει το 13ο Πολιτιστικό & Αθλητικό summer Camp του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης, που φέτος κλείνει τα δεκατρία χρόνια ζωής και στοχεύει στην εποικοδομητική απασχόληση και την δημιουργική κοινωνικοποίηση των παιδιών. Στους νεαρούς συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα να αθληθούν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, να κολυμπήσουν στο ολυμπιακών διαστάσεων δημοτικό κολυμβητήριο, να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και να επιλέξουν μεταξύ ποικίλων πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως ο χορός, τα εργαστήρια εικαστικών, το θεατρικό παιχνίδι και άλλα πολλά. Το Camp στελεχώνεται από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής αλλά και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις, την ευαισθησία αλλά και την αγάπη τους για τα παιδιά. Η αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Κανονισμών και η ασφαλής συνοδεία και εποπτεία των παιδιών τίθενται σε πρώτο πλάνο, δεδομένου την προτεραιότητα που εμφατικά δίνει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε όλα τα ζητήματα ασφαλείας.

Παράλληλα πέραν των υπολοίπων σκοπός της διοργάνωσης είναι και η στήριξη των εργαζόμενων γονιών. Το φετινό πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι εβδομάδες–περιόδους, με την ευελιξία οι γονείς και οι κηδεμόνες να επιλέξουν όσες εβδομάδες συμμετοχής θέλουν για τα παιδιά τους, καταθέτοντας τις αιτήσεις τους στις προκαθορισμένες ημερομηνίες όπως αναφέρεται παρακάτω.

Το Summer Camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών (έτος γέννησης 2018) έως 12 ετών (έτος γέννησης 2011). Το κόστος συμμετοχής για κάθε περίοδο παραμένει και αυτή τη χρονιά στο χαμηλό αντίτιμο των 25€.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ψηφιακά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση protokollo@pilea-hortiatis.gr . Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι  τα ακόλουθα:

α) πιστοποιητικό γέννησης παιδιού

β) ιατρική βεβαίωση

γ) παραστατικό πληρωμής.

Συγκεκριμένα η ώρα προσέλευσης σε αυτό είναι μεταξύ 8:00 και 9:00, με την αποχώρηση των παιδιών να γίνεται μεταξύ 15:00 με 16:00.

Αναφορικά με τα σημεία προσέλευσης των παιδιών ανά περιοχή, αυτά είναι τα εξής:

  • ΔΑΚ Πανοράματος
  • 1o Δημοτικό Πυλαίας
  • Kλειστό Γυμναστήριο Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου

Αντίστοιχα τα σημεία αποχώρησης ανά περιοχή είναι τα παρακάτω:

  • ΔΑΚ Πανοράματος
  • ΔΑΚ Πυλαίας
  • Kλειστό Γυμναστήριο Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου
    Τα παιδιά να έχουν μαζί τους:

Κατά την παρουσία τους στις δράσεις τα παιδιά καλούνται να έχουν μαζί τους τροφή (σνακ), μπουκαλάκι με νερό, καπέλο για τον ήλιο, δεύτερο φανελάκι και φυσικά καλή διάθεση. Όλες οι αιτήσεις που εστάλησαν από Παρασκευή 7.6.2024 ώρα 8π.μ έως και 10.6.2024 ώρα 15:00 μ.μ και αφορούν παιδιά που γεννήθηκαν από το 2011 έως το 2018 έχουν εγκριθεί. Αιτήσεις για παιδιά γεννημένα το 2019 δε μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Αναφορικά με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών δύναται να τα αποστέλλουν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kepap@pilea-hortiatis.gr, είτε καταθέτοντας τα στα κατά τόπους σημεία:

  • Για την Πυλαία: Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας
  • Για το Πανόραμα: Πολιτιστικό Κέντρο Δημαρχείου Πανοράματος
  • Για το Ασβεστοχώρι: Δημαρχείο Ασβεστοχωρίου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

  • Πανόραμα : 231330 1099 & 231330 1013
  • Πυλαία : 231330 2637
  • Ασβεστοχώρι: 231330200
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα