Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Παύλου Μελά: Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Παύλου Μελά γιορτάζει την Εθνική και Θρησκευτική Επέτειο της 25ης Μαρτίου που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει δράσεις από την αρχή της χρονιάς, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς της πανδημίας.

Πέρα από το πλούσιο πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων, ο υπηρεσιακός μηχανισμός φρόντισε για τον εορταστικό σημαιοστολισμό σε κεντρικά δημοτικά κτήρια και στα μνημεία των τριών δημοτικών ενοτήτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Παύλου Μελά και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα τελεστούν Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας, Αγίου Ελευθερίου Σταυρούπολης και Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων ανά δημοτική ενότητα από τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής στα Μνημεία των 14 παλικαριών στην Ευκαρπία, Εθνικής Αντίστασης μπροστά στο Δημαρχείο και στο Ηρώο μπροστά στο παλιό δημαρχείο Πολίχνης.

Χρόνια Πολλά!

Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα