Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Παύλου Μελά: Έκτακτα μέτρα για τις κακοτεχνίες των συνεργείων οπτικών ινών...

Δήμος Παύλου Μελά: Έκτακτα μέτρα για τις κακοτεχνίες των συνεργείων οπτικών ινών στους δρόμους

Να θέσει τέλος στις αυθαιρεσίες των συνεργείων τοποθέτησης οπτικών ινών σε δρόμους και πεζοδρομία της περιοχής αποφάσισε ο δήμος Παύλου Μελά.

Πρόκειται για μια κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια και τέθηκε στο μικροσκόπιο της νέας διοίκησης από την πρώτη στιγμή, καθώς διαπιστώθηκε ότι αρκετά συνεργεία επιτελούν το έργο τους πλημμελώς, αφήνοντας πίσω τους κακοτεχνίες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. Τα παραπάνω οδήγησαν τον δήμαρχο Παύλου Μελά, κ. Δημήτρη Ασλανίδη να λάβει μια σειρά από μέτρα που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε έως σήμερα ο δήμος στον συγκεκριμένο τομέα. Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Παύλου Μελά αποφάσισε την πραγματοποίηση συνάντησης με εκπροσώπους των εταιρειών που τοποθετούν οπτικές ίνες προκειμένου να τους γίνουν αυστηρές συστάσεις, την παύση της έκδοσης νέων αδειών εκσκαφής έως ότου αποκατασταθούν πλήρως όλα τα σημεία στα οποία εκτελούνται ήδη εργασίες, καθώς και την εκκίνηση διαδικασίας αναβάθμισης του κανονιστικού πλαισίου έκδοσης αδειών με αυστηρότερους όρους, προϋποθέσεις και ελέγχους.

Ειδικότερα σε σχετική δήλωση του ο κ. Ασλανίδης ανέφερε πως: «Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ο δημόσιος χώρος και οι δημόσιες υποδομές δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται και να υπομένουν όσα αφήνουν πίσω τους τα συνεργεία τοποθέτησης οπτικών ινών. Η εικόνα αυτή είναι ανεπίτρεπτη και θα την αλλάξουμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα