Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Νεάπολης-Συκεών: Ιδρύεται μητρώο επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Ιδρύεται μητρώο επιχειρήσεων και επαγγελματιών

Πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση και την ενδυνάμωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του όρια του αναλαμβάνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, ιδρύοντας μητρώο επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Ακριβέστερα ο δήμος Νεάπολη-Συκεών, ιδρύει το συγκεκριμένο μητρώο για να στηρίξει την τοπική αγορά και να συμβάλει στη δικτύωση των επιχειρηματιών και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων. Ο ρόλος του νέου φορέα που θα λειτουργήσει άμεσα, είναι να αναζωογονήσει την τοπική επιχειρηματικότητα προσφέροντας κίνητρα στους δημότες ώστε να προτιμούν τα καταστήματα της ευρύτερης γειτονιάς τους για τις αγορές τους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, κ. Σίμος Δανιηλίδης κάνει λόγο για ένα μητρώο που θα εξυπηρετήσει καταναλωτές και επαγγελματίες σε μία περίοδο που οι περισσότερες οικογένειες δυσκολεύονται με τη διαχείριση των οικονομικών τους εξαιτίας των τεράστιων αυξήσεων σε πλήθος προϊόντων. Αντίστοιχα ο αντιδήμαρχος οικονομικών, κ. Λάζαρος Ωραιόπουλος αναφέρει πως “το κίνητρο της διοίκησης του δήμου είναι να αφουγκραστεί τις ανάγκες των επαγγελματιών της περιοχής και να εφαρμόσει πολιτικές με γνώμονα αυτές τις ανάγκες προσφέροντας παράλληλα κίνητρα στους δημότες ώστε να προτιμούν την τοπική αγορά”.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δημοτικό μητρώο μπορούν να απευθύνονται στην αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος απασχόλησης, κα Νικολέττα Δαλάτση στο γραφείο απασχόλησης και επιχειρηματικότητας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, με την επικοινωνία να γίνεται στο τηλέφωνο: 2313329525, καθώς και στο email: apasxolisineapsyk@n3.syzefxis.gov.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα