Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Εξορθολογισμός του προγράμματος καθαριότητας

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Εξορθολογισμός του προγράμματος καθαριότητας

Σε εξορθολογισμό του προγράμματος καθαριότητας του προχωρά ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, με στόχο την καλύτερη καθαριότητα της πόλης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τακτικότερο πλύσιμο δρόμων, πλατειών, σημείων που διενεργούνται λαϊκές αγορές αλλά και κάδων απορριμμάτων, καθώς και μεταφορά σκουπιδιών σε ΣΜΑ Ευκαρπίας και ΧΥΤΑ Μαυροράχης με πλήρως συντηρημένα και γεμάτα με ολόκληρο το ωφέλιμο τονάζ τους απορριμματοφόρα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Σε αυτό το πλαίσιο ήδη δρόμοι, πλατείες και περιοχές που φιλοξενούν λαϊκές αγορές πλέον πλένονται πιο τακτικά και με μεγαλύτερη προσοχή και επιμέλεια, ενώ από τις αρχές Μαρτίου, ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.

Για τον σκοπό αυτό οι κάδοι αδειάζουν, ξύνονται, για να φύγουν τα υπολείμματα και ακολούθως τοποθετούνται στα ειδικά καδοπλυντήρια, που συντηρήθηκαν και επισκευάστηκαν, με αποτέλεσμα ο δήμος να έχει περισσότερα στη διάθεσή του. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο τακτικός έλεγχος και η συντήρηση όλων των απορριμματοφόρων του δήμου, ώστε να μην παρουσιάζουν προβλήματα και τα δρομολόγια να εκτελούνται στην ώρα τους και με απόλυτη ασφάλεια.

Πηγή:dpress.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα