Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Καλαμαριάς: Νόμιμες κυρώσεις σε όσους δεν αποψίλωσαν τα οικόπεδά τους

Δήμος Καλαμαριάς: Νόμιμες κυρώσεις σε όσους δεν αποψίλωσαν τα οικόπεδά τους

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις Ν. 3852/10, άρθρο 94, παρ. 26, ΦΕΚ 87Α/7-6-2010) και της απόφασης του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού, οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτέςτων οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς (αλλά και σε απόσταση 100 μέτρων πέρα από τα όριά του), είναι υπεύθυνοι και υπόχρεοι για τον καθαρισμό τους. Ειδικά καθ’ όλη την χρονική διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου 2022 – 31 Οκτωβρίου 2022) είναι επιβεβλημένη η αποψίλωση από χόρτα και καύσιμες ύλες.

Επειδή παρατηρήθηκε η μη συμμόρφωση πολλών υπόχρεων ως προς τον καθαρισμό των οικοπέδων τους και λόγω ότι βρισκόμαστε στο μέσο της αντιπυρικής περιόδου με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς, ο Δήμος θα προχωρήσει αυτεπάγγελτα σε καθαρισμός οικοπέδων που χρίζουν αποψίλωσης, επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες νόμιμες κυρώσεις.

Ακολουθεί πίνακας σύμφωνα με στοιχεία του αρχείου του Κτηματολογικού Γραφείου Καλαμαριάς (έτους 2022), όλων των καταγεγραμμένων αδόμητων ιδιωτικών οικοπέδων με αριθμό ΚΑΕΚ και πλησιέστερη περιγραφική διεύθυνση.

Πίνακας

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα