Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα ο θεσμός του “αντιδημάρχου υπηρεσίας”

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα ο θεσμός του “αντιδημάρχου υπηρεσίας”

Τον θεσμό του αντιδημάρχου υπηρεσίας θέτει σε λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτού σε καθημερινή βάση από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, ένας αντιδήμαρχος ή εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος θα υποδέχεται σε γραφείο στον 3ο όροφο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης πολίτες, προκειμένου να ακούει και να δέχεται τα αιτήματά τους, τα οποία την επόμενη ημέρα θα τα προωθεί προς επίλυση στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Ακριβέστερα οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 17:00 έως τις 20:00 και τα ραντεβού των δημοτών θα κλείνονται μόνο μέσω της νέας τηλεφωνικής γραμμής 15192.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη πρόκειται για έναν: «καινοτόμο θεσμό που διευκολύνει περαιτέρω την επικοινωνία των δημοτών με το Δήμο. Μετά την εφαρμογή ¨Βελτιώνω την πόλη μου¨ και τη λειτουργία της νέας γραμμής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, το 15192, προσθέτουμε έναν ακόμη δίαυλο επικοινωνίας, καθιστούμε το Δημαρχείο ακόμη πιο φιλικό και προσβάσιμο, θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και προσπαθώντας για τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προς τους δημότες υπηρεσιών. Σημείο αναφοράς των δράσεών μας παραμένει η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, μια καλύτερη, πιο ανθρώπινη και λειτουργική Θεσσαλονίκη».

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα