Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Θεσσαλονίκης – Η διοίκηση Ζέρβα διαφημίζει τα... αυτονόητα (ΦΩΤΟ)

Δήμος Θεσσαλονίκης – Η διοίκηση Ζέρβα διαφημίζει τα… αυτονόητα (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Εργασίες σε δρόμους και πεζοδρόμια, καθαρισμός δημόσιου χώρου, άδειασμα κάδων και άλλες αυτονόητες αρμοδιότητες που σε κάποιες πολιτισμένες και εκσυγχρονισμένες πόλεις θεωρούνται δεδομένες, οπότε δεν έχουν λόγω διαφήμισης και προβολής, η διοίκηση Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης μάλλον έχει άλλη άποψη…

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις και αναρτήσεις στο facebook τόσο από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, όσο και από συμβούλους – συνεργάτες και αντιδημάρχους της διοίκησης του «πέφτουν» … βροχή.

Ποιος θα ξεχάσει τις συχνές αναρτήσεις του προηγούμενου αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χάρη Αηδονόπουλου. Από διανομές τροφίμων ΤΕΒΑ, μέχρι γεύματα σε απόρους που είθισται να κάνουν οι δήμοι τις γιορτές ούτως ή άλλως. Ή τα drone που επιστράτευσε ο κ.Ζέρβας για να βιντεοσκοπήσει από ψηλά την ασφαλτόστρωση της οδού Αγίου Δημητρίου.

Πιο πρόσφατο είναι το δελτίο τύπου του Δήμου με τίτλο… ‘’Επιχείρηση για τον καθαρισμό αγαλμάτων και μνημείων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης’’. Σε αυτό μας πληροφορεί ο δήμος ότι άκουσον άκουσον καθάρισε αγάλματα από γκράφιτι και μουτζούρες. Μάλιστα στις φωτογραφίες βλέπουμε έναν εργαζόμενο καθαριστή επί το έργο και από πίσω του να παρακολουθεί την διαδικασία ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κώστας Ιακώβου.

Στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή πήγε ο καθαριστής, από πίσω του ο αντιδήμαρχος.

Στο άγαλμα του Ναυάρχου Βότση πήγε ο καθαριστής, από πίσω του ο αντιδήμαρχος.

Στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην περιοχή του Λευκού Πύργου, μαντέψτε… από πίσω του ο αντιδήμαρχος.

Και σε όλες τις φωτογραφίες εννοείται φαίνεται ο αντιδήμαρχος…

Δείτε:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα