Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Θεσσαλονίκης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Εγνατία και Καραμανλή

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Εγνατία και Καραμανλή

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της πόλης προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου από τις 06:00 έως τις 20:00 σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Πρόκειται για ασφαλτοστρώσεις του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας από την διασταύρωση με την οδό Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης μέχρι την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου και της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, από την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου μέχρι και την διασταύρωση με την οδό Λαμπράκη. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες δύο φάσεις:

  • Φάση Α (Σάββατο13-7-2024) μία λωρίδα κυκλοφορίας δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση Δυτικά.
  • Φάση Β (Κυριακή 14-7-2024) μία λωρίδα κυκλοφορίας δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση Δυτικά.
    Κατά την διάρκεια των εργασιών οι κόμβοι με τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Καυταντζόγλου θα παραμένουν ανοικτοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η είσοδος προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ δεν θα επιτρέπεται μόνο την 1η ημέρα, εκτός ασθενοφόρων. Αντίστοιχα η είσοδος προς την Δ.Ε.Θ. δεν θα επιτρέπεται γενικά τη 2η ημέρα των εργασιών. Για λόγους ασφαλείας των επιβατών θα πρέπει να καταργηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών οι στάσεις λεωφορείων στην κατεύθυνση προς τα Δυτικά.
Παρακαλούμε για την συνδρομή όλων για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την ορθή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα