Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Θεσσαλονίκης: Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες σε πάρκο

Δήμος Θεσσαλονίκης: Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες σε πάρκο

Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (11/10) το απόγευμα ανάμεσα σε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης και δύο γυναίκες, σε πάρκο της πόλης.

Ειδικότερα, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Σ.Κ. επιτέθηκε σε μία γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η τελευταία δεν μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου της από το οδόστρωμα.

Ο ίδιος φέρεται να έσπρωξε τη γυναίκα με τον σκύλο, ενώ μία φίλη της μπήκε ανάμεσά τους για να την υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας φέρεται να πέταξε νερό στις δύο γυναίκες και έπειτα, να προχώρησε εκ νέου σε σπρωξίματα, με αποτέλεσμα η μία εξ αυτών να έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να επαναφέρουν την τάξη και να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας το οποίο και έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η μία εκ των δύο γυναικών, δήλωσε στο seleo:

«Περνούσαμε με τα σκυλιά μας και ο Σ.Κ. μας έκανε παρατήρηση για ακαθαρσίες. Του απαντήσαμε ρωτώντας τον αν είδε τα σκυλιά μας να κάνουν κάτι και εκείνος ξεκίνησε να μας βρίζει και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μας. Μου πέταξε νερό και έσπρωξε τη φίλη μου που του είπε “δεν ντρέπεσαι”. Η γυναίκα έπεσε κάτω και τώρα είναι στο Γεννηματάς. Απείλησε και κόσμο που ήρθε στο σημείο, νέα παιδιά. Ο Σ.Κ. έλεγε “θα δείτε τι θα πάθετε αύριο, θα ζητάς συγγνώμη”. Θα καταθέσουμε μήνυση στο ΑΤ Τούμπας, η φίλη μου και με γνωμάτευση απο το νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα