Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Θέρμης: Χορήγηση καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες στις Κοινότητες Λιβαδίου και Περιστεράς

Δήμος Θέρμης: Χορήγηση καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες στις Κοινότητες Λιβαδίου και Περιστεράς

Το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής & Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης ενημερώνει ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Θέρμης μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως και τις 18 Αυγούστου 2022, για τη χορήγηση καυσόξυλων για  ατομικές ανάγκες στην Κοινότητα Λιβαδίου και Περιστεράς για το έτος 2022.

Οι τιμές διάθεσης καυσόξυλων για την κάλυψη ατομικών αναγκών που θα ισχύσουν για τη φετινή χειμερινή περίοδο για τους κατοίκους των Κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς διαμορφώνονται ως εξής: Καυσόξυλα πλατύφυλλα, δρυός και αείφυλλων δέντρων: για τους μόνιμους κατοίκους 10,36, για τους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες 8,54. Η ποσότητα των διατιθέμενων καυσόξυλων καθορίζεται μέχρι τα 18 χ.κ.μ. (12χ.κ.μ.+ 50%) για τους μόνιμους κατοίκους όλων των κατηγοριών δικαιούχων. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών – Δασαρχείο Θεσσαλονίκης ενημερώνονται οι μόνιμοι κάτοικοι των Κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς προκειμένου να προμηθευτούν από τη συγκεκριμένη Υπηρεσία καυσόξυλα ατομικών αναγκών για το έτος 2022, όπου και θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι και τις 18 Αυγούστου 2022. 

Οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν από τον Δήμο Θέρμης ο οποίος θα τις διαβιβάσει στη Διεύθυνση Δασών για έλεγχο από τους αρμοδίους δασικούς Υπαλλήλους. Η κάθε αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Στην περίπτωση που οι δικαιούχοι εμπίπτουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι του ΟΓΑ, πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, μακροχρόνια άνεργοι και στρατευμένοι οικογενειάρχες) οι αιτήσεις τους θα πρέπει να συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες προβλεπόμενες βεβαιώσεις.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι των Κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης στο τηλέφωνο 2396330032 και την κ. Ελένη Συμεωνίδου. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα