Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Δέλτα: 12ο Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Κασκάρκα/Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Δήμος Δέλτα: 12ο Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Κασκάρκα/Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Το 12ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Κασκάρκα 2024 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα κοντά στην λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου και στον ποταμό Εχέδωρο, κάτοικοι και επισκέπτες της πάλαι ποτέ Κάσκαρκας που θα παραβρεθούν στην πλατεία του πολιτιστικού κέντρου Καλοχωρίου, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα διήμερο γεμάτο με πολιτιστικά δρώμενα, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Ακριβέστερα οι εκδηλώσεις αρχίζουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με παραδοσιακή βραδιά με την συνολική συμμετοχή του πολιτιστικού σύλλογος Ερμακείας, του σθλλογου πολιτισμού και παράδοσης Κυμίνων, του πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερών Καβάλας, του πολιτιστικός συλλόγου Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης και του πολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος Καλοχωρίου. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα συνεχιστεί με ένα παραδοσιακό γλέντι, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τη μουσική και τους χορούς των συλλόγων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με μια έντεχνη-λαϊκή συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Βασίλη Πρατσινάκη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου που θα έρθει να απολαύσει τις μουσικές μελωδίες σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Καλοχωρίου με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Κοινωφελών Δομών του δήμου Δέλτα.

Πηγή:dpress.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα