Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα ο αγιασμός...

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα ο αγιασμός των σχολειων

Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε η νέα σχολικά χρονιά στα στα σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με το Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα να δίνει το παρόν σε σχολεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. τέλεσε την τελετή του Αγιασμού του 1ου, 6ου & 7ου Νηπιαγωγείων Αμπελοκήπων και του στο 1ου & 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων, με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων–Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου να παραβρίσκεται στους αγιασμούς των 2ου- 4ου Δημοτικών Σχολείων Μενεμένης, του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων και Καλλιτεχνικού Γυμνάσιου με Λυκειακές Τάξεις.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κυρίζογλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έχοντας πάντοτε την παιδεία και την εκπαίδευση στην κορυφή, στέκεται στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Εμείς, ως οφείλουμε, παρέχουμε ασφαλή, λειτουργικά και καθαρά σχολικά κτήρια. Καλή σχολική χρονιά σε όλους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα