Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Παράταση των αιτήσεων για τις δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό...

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Παράταση των αιτήσεων για τις δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») σύμφωνα με το οποίο λειτουργούν οι δομές βασικών αναγκών ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ και έχοντας ως προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, θα προχωρήσει σε παράταση των αιτήσεων των ωφελούμενων που προέκυψαν το έτος 2021 για όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου (μέχρι και τέλος Αυγούστου). Οι ωφελούμενοι των συγκεκριμένων δομών θα παραμείνουν έως τότε και δικαιούχοι των παροχών τους.

Η διεξαγωγή υποβολής των νέων αιτήσεων θα ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να ενταχθούν στις δομές αυτές, ενώ το επόμενο διάστημα με νέα ανακοίνωση θα καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης λήψης των αιτήσεων, οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής (μόνο με προγραμματισμένα ραντεβού) καθώς επίσης τα δικαιολογητικά και τα κριτήρια ένταξης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά τις εργάσιμες μέρες στο τηλέφωνο 2310 725-326.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα