Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΓ.Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: Έχω πνευμονία και στους...

Γ.Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες (Βίντεο)

Για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk». O παρουσιαστής και γνωστός tattoo artist όπως είπε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για πέντε ημέρες και αν και ξεμπέρδεψε με τον κορωνοϊό έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Όπως αποκάλυψε δεν ξέρει πώς κόλλησε καθώς τηρούσε όλα τα μέτρα και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός.

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα. Κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την όγδοη μέχρι την δέκατη τρίτη. Βγήκα όμως… Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά. Δυνατός δεν είμαι σε σχέση με το πώς ήμουν πριν τον κορωνοϊό, αλλά είμαι καλύτερα από ότι ήμουν στο νοσοκομείο.

Έχω πάρα πολλούς φίλους που νόσησαν από κορωνοϊό και το πέρασαν με δέκατα ή χωρίς συμπτώματα. Γνώριζα ότι είναι ένα θανατηφόρο νόσημα αλλά δεν πίστευα ότι θα το περάσω. Αγχωνόμουν πολύ για τη μητέρα μου. Τηρούσα τα μέτρα, είχα κάνει και ένα βιντεάκι που έδειχνα στον κόσμο πως να πιάνει τα αντικείμενα. Γενικά και πρόσεχα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνουν και διασκεδάζουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα