Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓυναικοκτονία στην Πολίχνη: “Την σκότωσε μόλις έφυγε το παιδί από το σπίτι”...

Γυναικοκτονία στην Πολίχνη: “Την σκότωσε μόλις έφυγε το παιδί από το σπίτι” λέει ο θείος της 48χρονης

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η κηδεία της 48χρονης γυναίκας που φέρεται να σκότωσε με 23 μαχαιριές ο σύζυγος της, στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.

Συγγενείς και φίλη της αδικοχαμένης γυναίκας ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, ενώ όλοι τους μιλούν για μια γυναίκα η οποία μόνο καλοσύνη είχε να δώσει. Το πόρισμα του ιατροδικαστή σόκαρε του πάντες.

Η 48χρονη δέχτηκε θανατηφόρες μαχαιριές στην κοιλία και στο θώρακα, ωστόσο τα τραύματα της από το μαχαίρι του δολοφόνου στα χέρια της μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αμυνθεί. Ήταν τόσο μεγάλο το μένος όμως του 49χρονου, ο οποίος είχε πλάσει στο μυαλό του το σενάριο του απατημένου συζύγου που δεν σταμάτησε να την καρφώνει με το φονικό τους όπλο έως ότου η γυναίκα αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μιλώντας στο newsit.gr o θείος της 48χρονης γυναίκας αποκαλύπτει ότι  πριν το φονικό στο σπίτι ήταν εκεί ο γιος τους.

«Ήταν άρρωστος ψυχολογικά ο άντρας της. Είχε νοσηλευτεί δυο φορές αλλά ήταν ήσυχος γενικά. Έπαιρνε και τα χάπια του κανονικά. Η ανιψιά μου ήταν επίσης πολύ ήσυχη και καλόκαρδη. Δεν περιμέναμε να γίνει αυτό το έγκλημα και να χάσει έτσι τη ζωή της» λέει στο newsit.gr o θείος της της 48χρονης γυναίκας και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Δεν ήταν ποτέ βίαιος αυτός. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν μας η ανιψιά μου ότι δεν περνούσε καλά. Εκείνη τη μέρα που έγινε ήταν ο γιος τους στο σπίτι. Έφυγε μια βόλτα, τους άφησε μόνους τους και έγινε το κακό. Δεν προηγήθηκε κάποιος καυγάς. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του. Δεν τον έχει απατήσει ποτέ. Δεν είναι αλήθεια αυτό που λέει. Τώρα η ανιψιά μου σκοτώθηκε και αυτός είναι φυλακή. Καταστράφηκαν και το παιδί έμεινε μόνο του. Δεν το χωράει ο νους μας. Μας λείπει πολύ».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα