Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Περιβαλλοντική δράση "Πρασινίζουμε τους Χορτατζήδες" την προσεχή Κυριακή

ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Περιβαλλοντική δράση “Πρασινίζουμε τους Χορτατζήδες” την προσεχή Κυριακή

Περιβαλλοντική δράση με τίτλο “Πρασινίζουμε τους Χορτατζήδες” διοργανώνει το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου ο Γ.Σ. Ηρακλής σε συνεργασία με τους Περβολάρηδες Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της προσεχούς Κυριακής στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Χώρο των Χορτατζήδων, πίσω από το Κατσάνειο, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση της κοινότητας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μέσω της προώθησης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Στο πλαίσιο αυτής καλούνται τα μέλη του ιστορικού συλλόγου των γηγενών Θεσσαλονικέων, οι κάτοικοι της γειτονιάς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν ενεργά στη φύτευση λουλουδιών και λαχανικών, καθώς και στη δημιουργία και βάψιμο του πρώτου κυανόλευκου παγκακιού. Παράλληλα θα λάβουν χώρα και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του “γηραιού” όπως το face painting. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους πρόχειρα ρούχα, νερό, σνακ, καθώς και φλούδες από φρούτα και λαχανικά για κομποστοποίηση, ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν το δικό τους λουλούδι για φύτευση, συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στη δράση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα