Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΓια γέλια και για κλάματα – Αντιδήμαρχοι του Ζέρβα σε ρόλο μοντέλων...

Για γέλια και για κλάματα – Αντιδήμαρχοι του Ζέρβα σε ρόλο μοντέλων φύτεψαν δέντρα για να φωτογραφηθούν

Πλέον μετά την ιδιότητα τους ως αντιδήμαρχοι μπορούν κάλλιστα να αποκαλούνται και φωτομοντέλα. Η διοίκηση Ζέρβα έχει σπάσει τα κοντέρ σε φωτογραφήσεις. Τυχαία ενσταντανέ την ώρα επιβλέπουν έργα με σοφιστικέ και σοβαρό ύφος. Τώρα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα concept των φωτογραφήσεων κάνοντας πιο διαδραστικές εικόνες.

Για παράδειγμα ο πρώην αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος και δυο νυν ο ένας εκ της καθαριότητας Κώστας Ιακώβου και ο εκ του περιβάλλοντος και γνωστός για τις όλο αγάπη και αποδοχή απόψεις του (είχε αποκαλέσει ανθρώπους με κουσούρι τους γκέι) Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος έβαλαν σε γλάστρες μερικά δέντρα. Σαφώς για να μην πάει χαμένος ο κόπος και ο ιδρώτας τους τράβηξαν μερικές αυθόρμητες φωτογραφίες και τις πόσταραν στα social media.

Βέβαια ο κόσμος και κυρίως κάτοικοι του δήμου που βλέπουν στην πράξη την απραξία έγραψαν μερικά σχόλια όχι και τόσο θετικά κάτω από της αναρτήσεις.

«Τέτοια και καλύτερα έργα κάνουμε και στο χωριό μου στα Γρεβενά που έχει 10 κατοίκους. Ακόμα και για συμβολικούς λόγους να έγινε είναι λίγο εως αστείο».

«Την προσευχή μας κάνουμε να καθαρίσει κάποια στιγμή η λατρεμένη & ιστορική Εγνατία και ύστερα να γεμίσει από όμορφα φυτά».

«Ακόμη και το πράσινο πρέπει να φυτεύεται βάσει κάποιου σχεδίου, και φυσικά όχι άρπα κόλλα μέσα σε αρχαίες γλάστρες. Πόσο πιο μπαχαλο ακόμη;».

«Δεν ειναι δυνατον να φυτεύονται πλατανια σε γλαστρούλες».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα