Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη«Γίνε Champ, όχι... τσάμπας»! Το νέο σποτ του ΟΑΣΘ για την εισιτηριοδιαφυγή...

«Γίνε Champ, όχι… τσάμπας»! Το νέο σποτ του ΟΑΣΘ για την εισιτηριοδιαφυγή (Βίντεο)

Με το σύνθημα «στη ζωή σου γίνε Champ, όχι… τσάμπας» ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα το νέο του σποτάκι, στέλνοντας σαφές μήνυμα κατά της εισιτηριοδιαφυγής.

Στο βίντεο συμμετέχουν αφιλοκερδώς πέντε κορυφαίοι αθλητές: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνιο Βεϊρίνια, ο πρώην αρχηγός του βόλεϊ του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ, ο παίκτης της ΚΑΕ Άρης Όμηρος Νετζήπογλου και ο πρωταθλητής των 400 μέτρων Μιχάλης Παππάς. Και οι πέντε, ο κάθε ένας στο… «κομμάτι του», αλληλεπιδρούν με τα λεωφορεία του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου με θέμα την ενημερωτική καμπάνια κατά της λαθρεπιβίβασης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία του σποτ κι ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα. Σε ερώτηση του seleo για την επιλογή της θεματικής του αθλητισμού, ο κ. Σκόδρας ανέφερε ότι το σποτ στοχεύει στο να φέρει τους νέους κοντά στην αστική συγκοινωνία και να τους ευαισθητοποιήσει ως προς το θέμα της επικύρωσης των εισιτηρίων, με το μήνυμα να …αποστέλλεται από καταξιωμένους αθλητές, πρότυπα για την κοινωνία. «Θέλουμε να ξανασυστηθεί ο ΟΑΣΘ στην πόλη», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, επίσης ότι οι Στάσιμοι Ελεγκτές που έπιασαν δουλειά την 1η Δεκεμβρίου 2021, απέφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα. «Στις γραμμές που είχαμε στάσιμους ελεγκτές υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων που χτυπήθηκαν της τάξης 40 τις εκατό. Ωστόσο τα έξοδα εξαρτώνται από επιβατική κίνηση και με έξαρση της πανδημίας στο τέλος Δεκεμβρίου είχαμε πτώση», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο διευθυντής διασφάλισης εσόδων του Οργανισμού, Χρήστος Χατζηγεωργίου, γνωστοποίησε ότι αυξήθηκαν οι τακτικοί επιβάτες των λεωφορείων βάσει των δεδομένων που προκύπτουν από τις πωλήσεις των καρτών πολλαπλών διαδρομών. Τον Δεκέμβριο του 2021 έναντι του Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση της τάξεως του 60%.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα